Forsiden   For bedrifter   Om oss   Partnere   Kontakt oss   Samarbeidspartnere   Support   Kart
Vis websidene på norsk Show the webpages in English
 For bedrifter
     Norskopplæring til ansatte
     Attføringsbedrifter
     Referanser
fjajf


 


  
    Bo i Norge

 

 

 


Nettbasert opplæring gjør det lettere å kombinere arbeid med opplæring!

I Fagbokforlaget fokuserer vi på utvikling av differensierte læremidler, slik at vi har tilbud til brukere på alle nivåer. Mange av våre produkter passer for bedrifter som ønsker å satse på tilpasset opplæring, kompensatorisk opplæring og formalkompetanse for å gjøre sine deltakere best mulig rustet for et moderne arbeidsliv.

 

Husk at nettbasert opplæring gjør det lettere å kombinere arbeid med opplæring!

Vi kan tilby flere nettbaserte kurs som passer til personer innen attføring:

 

DrillPro er et nettbasert kurs for lese- og skrivetrening. Kurset gir brukeren trening i norsk rettskriving, grammatikk og lesing. 

 

Migranorsk er et banebrytende språkkonsept for norskopplæring for innvandrere som dekker de fleste nivåer innen norskopplæring. Migranorsk kan brukes for videreutvikling av lese- og skriveferdigheter, styrking av muntlige ferdigheter og grammatikkforståelse. I tillegg tilbyr Migranorsk et eget lyttetreningskurs. Videoepisodene i programmet er et viktig redskap for samtaletrening. 

 

Migranorsk Arbeidsnorsk er utviklet i samarbeid med Attføringsbedriftene med tanke på begrepsforståelse innenfor spesifikke fagområder. Kurset vil være til stor hjelp på veien inn i en ny arbeidssituasjon. 

 

Innplasseringstestene i Migranorsk hjelper veiledere å kartlegge deltakers språknivå før kursopplegget settes i gang. Testene er veldig populære blant attføringsbedrifter. Deltakerne kan testes flere ganger underveis i opplæringsprosessen og blir motivert av egen progresjon.

 

Enkelttinganger til kurs

Vi tilbyr enkelttilganger til alle kurs, slik at det ikke er nødvendig å samle en gruppe før man setter i gang. For å dekke deres behov angående NAV anbud, tilbyr vi også spesielle priser for kurs med kort varighet. Ta kontakt med oss for prisinformasjon.

 

Ring oss gjerne for å avtale et uforpliktende demonstrasjonsmøte. Vi lytter til bedriftens behov og hjelper dere med å finne det beste tilbudet.

 

«Ringer i vannet»? Ja, Fagbokforlaget er også med på laget!

 

Ta gjerne kontakt med Campusonline via e-post

 

Fagbokforlaget har samarbeidsavtale med Attføringsbedriftene og ASVL!

 

    

                                                        

   

    Tips en vennTips
Klikk her for å se en video hvor Bo i Norge brukes.
Fra voksenopplæringen i Gran og Lunner. 

                     


__________________________________________________________________________
Copyright © Fagbokforlaget. St. Olavsgate 12, 0165 Oslo. Tlf 23 30 24 23
firmapost@migranorsk.no